Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Soe ahjupeedisalat kitsejuustuga

Õhtuleht 03.04.2018, 10:45

Koostisosad

  • 600 g tooreid väikeseid peete
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 tl vedelat mett
  • 1 tl kuivatatud rosmariini või tüümiani
  • musta pipart
  • 2 sl väikeseid kappareid
  • 100 g kitsejuustu

Valmistamine

Pese ja koori peedid, lõika sektoriteks, laota ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli ja mesi. Puista peetidele rosmariini või tüümiani, jahvata peale musta pipart. Sega läbi, et peedid oleksid maitseainetega koos. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 40 minutit või kuni peedid pehmed. Lõika kitsejuust viiludeks, laota peetidele ja küpseta veel 5 minutit. Puista peale ka kapparid ja naudi kohe.

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud