Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Räimepihvid sinepi ja juustuga

Õhtuleht 10.04.2018, 10:45

Koostisosad

  • 400 g räimefileed
  • 1 sl sinepit
  • 80 g riivitud juustu
  • tilli
  • soola
  • musta pipart
  • 1 dl rukkijahu
  • praadimiseks u 50 g võid

Valmistamine

Lao pooled fileedest nahapool all küpsetuspaberile. Määri fileedele sinepit, puista peale riivitud juustu ja hakitud tilli. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ülejäänud fileed teiste peale. Paneeri pihvid rukkijahus. Pruunista räimepihvid võis mõlemilt poolt kuldpruuniks ja maitsesta soolaga. Serveeri kuumade keedukartulite või riisiga. Sobib hästi ka kartulipudru, sidrunisektori ja tillioksaga.

Valmistusaeg ~20 min

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud