Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Aasiapärased forellipakid

Õhtuleht 26.04.2018, 11:00

Koostisosad

  • küpsetuspaberit
  • värsket koriandrit
  • 2 tl riivitud ingverit
  • 0,25 tl pipart
  • 1-2 sl sojakastet
  • toiduõli
  • 0,5 väikest tšillipipart
  • 0,5 dl laimimahla
  • 500 g forellifileed

Valmistamine

Lõika küpsetuspaberist neli suurt ruutu.Tõsta küpsetuspaberitele forellitükid (ükshaaval). Puista igaühele neist peale ingverit ja nirista väheke sojat, oliiviõli ja laimimahla. Soovi korral lisa kaladele ka mõni tšilliviil. Keera kalad küpsetuspaberisse, keera otsad keerdu. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15- 20 minutit. Puista kalale serveerides värskelt hakitud koriandrit.

Valmistusaeg ~25 min

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud