Selveriga Köögis

SELVERIGA KÖÖGIS | Lõhetartari suupisteleivad kalamarjaga

Õhtuleht 25.05.2018, 10:01

Koostisosad

  • 1 punane sibul
  • 400 g värsket lõhet
  • 1 dl hakitud tilli
  • 1 väiksema sidruni mahl
  • Soola, musta pipart
  • 2 sl oliiviõli
  • Serveerimiseks: 6 viilu musta rukkileiba, 100 g lõhemarja ja värsket tilli

Valmistamine

Koori ja haki sibul. Eemalda lõhefileelt nahk ja tükelda lõhe väikesteks kuubikuteks. Sega omavahel sibul, lõhe, oliiviõli, hakitud till ja sidrunist pressitud mahl. Maitsesta soola ja pipraga.  Poolita leivaviilud. Jaga lõhetartar leibade peale ja kaunista lõhemarja ning tillioksaga. Naudi koheselt.

Valmistusaeg ~20 min

Kalorsus 1tk: 100 kcal

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud