Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Maasika-halloumi-salat

Õhtuleht 21.06.2018, 10:00

Koostisosad

  • 1 karp (100 g) rukola salatit, või pooleks lambasalati või spinatiga
  • 1 avokaado
  • 2 väikest värsket kurki
  • 20 kirsstomatit
  • Suur peotäis maasikaid
  • 200 g halloumi juustu

Kaste: 3 sl oliiviõli

  • 1,5 sl palsamiäädikat
  • 1-2 küüslauguküünt
  • Soola, pipart

Serveerimiseks: 1 sl vedelat mett

  • Tume ciabatta

Valmistamine

Pese salatilehed ja kuivata, rebi soovi korral väiksemaks. Sega kokku salatikaste: õli, äädikas, purustatud küüslauk ja maitseks soola-pipart. Sega salatilehtedega kergelt läbi, tõsta vaagnale. Lõika kurk ja avokaado viiludeks, poolita tomatid ja maasikad, laota lehtedele. Pruunista halloumi-viilud kuumal pannil mõlemalt poolt ja laota salativaagna keskele kauni ribana.  Nirista meega juustuviilud üle ja naudi salatit koos krõbeda ciabatta'ga.

Valmistusaeg ~15 min

Kalorsus ühele 320 kcal avokaadoga

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud