Selveriga Köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Prosecco sidrunijäätis

Õhtuleht 28.06.2018, 10:00

Koostisosad

  •  Zonin Prosecco Special Cuvee 135 ml
  • Vesi 125 ml
  • Värskelt pressitud sidrunimahl 180 ml
  • Värskelt pressitud laimimahl 80 ml   
  •  Suhkur 200 g

Valmistamine

Sulata suhkur vees, ja lisa kõik ülejäänud komponendid. Külmuta saadud segu võimalikult kiirelt sügavkülmas. Pane külmunud mass blendrisse ja lase ühtlaseks massiks. Serveeri vastavalt pildile.

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud