Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Grillitud beebiforell peterselliõli ja laimiga

Õhtuleht 05.07.2018, 10:00

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 2 beebiforelli
  • Soola, pipart
  • 1-2 laimi

Peterselliõli:

  • 50 g lehtpeterselli
  • 2–3 küüslauguküünt
  • 1 dl oliiviõli
  • Soola, musta pipart

Valmistamine

Peenesta petersellilehed ja hakitud küüslauk koos
õliga blenderis või saumikseriga. Maitsesta soola ja pipraga. Määri beebiforellid peterselliõliga seest ja väljast, pigista laimist mahla peale ja lase maitsestuda 15-20 minutit, kuni grill kuumaks läheb. Grilli fooliumis või grillresti vahel küpseks. Serveeri grillitud köögiviljade, näiteks suvikõrvitsaviilude või värske salatiga.

Valmistusaeg ~20 min + 20-30 min grillil

Kalorsus ühele 295 kcal

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud