Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Küülikumaksapasteet Vana Tallinnaga

Õhtuleht 09.08.2018, 10:00

Koostisosa

  • Küüliku maks 90 g
  • Suitsutatud kalkunifilee, nt Rannamõisa, 75 g
  • Mascarpone (laktoosivaba), nt Granarolo, 175 g
  • Või 82%, nt Tere, 90 g
  • Vahukoor 35%, nt Alma, 45 ml
  • Muna 1 tk
  • Sool
  • Vana Tallinn 15 g
  • Ingver jahvatatud
  • Muskaat jahvatatud
  • Mandel purustatud röstitud 25 g

Valmistamine

Puhasta ja pese maks hoolikalt. Vaata, et ei oleks sappi! Püreesta maks ja või ühtlaseks massiks. Lisa mascarpone, vahukoor, muna, vana tallinn ja mandel ning sega ühtlaseks massiks. Lõika kalkunifilee väikesteks kuubikuteks ja lisa massile juurde. Sega, maitsesta soola, ingveri ja muskaadiga. Vala mass vastava suurusega ahjuvormi, kata see fooliumiga ja küpseta 90C juures ahjus kuni saavutad sisetemperatuuri 75C. Jahuta ja serveeri.

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud