Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Soe tomatisalat rosinate ja fetaga

Õhtuleht 16.08.2018, 10:00

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 600 g kirsstomateid ( kollaseid ja punaseid)
  • 0,5 potti basiilikut
  • 1 dl kuldseid rosinaid
  • 1 punane sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 tl tšillihelbeid
  • 200 g feta juustu
  • 2-3 sl oliiviõli
  • Soola, musta pipart

Serveerimiseks: 

  • Ciabattat

Valmistamine

Pese ja poolita tomatid. Viiluta õhukeselt sibul ja küüslauk.  Kuumuta õli pannil, kuumuta sibulat, küüslauku ja tšillihelbeid õlis, kuni sibul klaasjas. Lisa tomatid, rosinad ja kuumuta läbi, kuni tomatid on pehmed ja mahlased. Maitsesta soola ja pipraga. Pudista peale feta juust ja basiilikulehed. Serveeri kohe värske ciabattaga.

Valmistusaeg ~15 minutit

Kalorsus ühele 155 kcal

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud