Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga

Õhtuleht 04.10.2018, 10:00

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 1 sl võid
  • 1 väike sibul
  • Soovi korral tükike ingverit
  • Pool paprikat
  • 1-2 dl kanapuljongit
  • 1 kg kõrvitsat või 1 l kõrvitsapüreed
  • 1 dl vahukoort
  • Näpuotsaga muskaatpähklit
  • 1-2 sl teravat tšillikastet
  • Soola

Valmistamine

Kui kasutad toorest kõrvitsat, siis keeda kuubikuteks tükeldatud kõrvits vähese veega pehmeks, seejärel püreeri. Sulata kuumal pannil või ning kuumuta selles hakitud sibulat ja paprikat mõned minutid, kalla potti. Lisa kanapuljong, riivitud ingver ja kõrvitsapüree ning keeda u. 4 minutit. Lisa vahukoor, muskaatpähkel ja tšillikaste. Vajadusel maitsesta soolaga. Kaunista soovi korral kõrvitsaseemnete ja tšillikastmega, peale jahvata musta pipart.

Valmistusaeg ~40 minutit

Kalorsus ühele 105 kcal

(Autor: Merit Helm)

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud