Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid

Õhtuleht 11.10.2018, 10:00

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 500 g lihaveisehakkliha
  • 100- 150 g vähese soolaga vees keedetud tatrahelbeid
  • 4 sl riivsaia
  • 1-2 muna
  • 100 g hapukoort
  • 2 sl guljašimaitseainet või paprikapulbrit
  • 0, 5 tl suhkrut
  • 2 purustatud küüslauguküünt
  • Meresoola
  • Musta pipart
  • Praadimiseks õli

Valmistamine

Sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks. Kui segu tundub liiga paks, lisa pisut külma vett, kui liiga vedel, lisa pisut riivsaia.Vormi meelepärase suurusega kotletid ja prae kuumas õlis mõlemilt poolt pruuniks. Serveeri keedetud kartulite, kartulipudru, riisi või salatiga. 

Valmistusaeg ~30 minutit

Kalorsus 250 kcal

(Autor: Eve Jürgens)

Tasumiseks helistage

Kõne tuleb teha 60 sekundi jooksul.
Hind: 3,00 €, Teenustasu 0,32 €
Kokku: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Tasumiseks kinnita ost

Kinnitan ostu: 3,32 €

Maksumus lisatakse telefoniarvele või arvestatakse maha kõnekaardi ettemaksu jäägist.

Ost ebaõnnestus
Proovi uuesti

Päevapilet ostetud